Annonse


Business-WAP fra Motorola neste uke

Prisen på denne telefonen, som er myntet på business-segmentet, vil ligge på i underkant av 4.000 kroner. Timeport P7389 er verdens første trebånds WAP-telefon. De tre båndene (GSM 900/1800/1900) gjør at telefonen kan brukes over store deler av verden.

– Kombinasjonen av WAP-funksjonalitet og trebåndsteknologi passer vårekrevende kunder både når det gjelder funksjonalitet og dekningsområde, sierRoy Larsen, salgsdirektør for Motorola i Norge.

Lett og varig

Telefonen veier bare 108 gram, noe som gjør Motorola Timeport P7389 til en av markedets letteste telefoner. Telefonen har opp til 150 timers standbytid eller opp til 210 minutters taletid med standardbatterier.

Annonse
Dette kan utvides til 240 timer standby-tid eller 330 minutters taletid med litt større batteri.

WAP-telefonen har også andre funksjoner som VibraCall, VoiceNote og stemmestyring av enkelte funksjoner. Med innebygd modem og mulighet for infrarød overføring til datamaskiner vil Timeport P7389 være et verktøy spesielt passende for forretningsfolk.

Påskemobiler

Nyheten om denne WAP-mobilen kommer i tillegg til den som kom fra Motorola tidligere i uken om at WAP-telefonen Talkabout T2288 er i butikken i dag, onsdag 15. mars, til en pris rundt 1.000 kroner. Dette tilbudet er i forbindelse med en påskekampanje med Telenor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse