Annonse


ACom med firma-WAP

Programvareselskapet Arken Communications (ACom) ble i forrige uke kjøpt av Office Systems ASA og vil som en egen divisjon utgjøre grunnstammen i konsernets internettsatsing.

PDA-løsninger

ACom driver med alt innenfor Internett, ekstranett og intranett. I tillegg jobber selskapet mye med PDA-løsninger.

– Generelt kommer vi til å satser på fremtidig teknologi. Med det mener jeg at vi skal gjøre tjenester tilgjengelig der folk er, sier daglig leder Per Olafsen i ACom til Wapland.no.

Annonse


Booke møterom

I dag satser ACom mye på utvikle bookingsystemer basert på Exchange, som er e-postsystemet til Microsoft. Blant annet skal det bli mulig for ansatte å få tilgang til bedriftens intranett uansett hvor den ansatte befinner seg og derigjennom gjøre booking av for eksempel møterom.

Ifølge Olafsen kan det være snakk om booking av møterom, timer hos kjørelærer eller hos tannlegen for den saks skyld.

Olafsen ønsker ikke å utdype hvilke tjenester ACom jobber med.

– Vi synes det er mer riktig å opplyse om dette når vi er kommet et godt stykke på vei og når tjenestene er klare.

MC-deler kun via nett

Per i dag gjør blant andre Harley-Davidson Norge bruk av AComs business-to-business løsninger. Denne løsningen innebærer at Harley-Davidson kun tilbyr forhandlere å kjøpe motorsykkeldeler via Internett.

– Hva som blir i fremtiden er ikke godt å si. Om det blir handel kun via WAP kommer an på hva som er best egnet for de partene som skal bruke løsningen.

Mer informasjon

AComs daglige leder tror at WAP om tre år vil være lik det vi ser i dag, bare mer omfattende. Tjenestene vil nok være mye det samme som det snakkes om i dag, men det kan godt tenkes at WAP har fått en annen betegnelse.

– På sikt vil vi nok blant annet se telefoner med større skjermer, noe som vil gi merinformasjon til brukerne, mener Olafsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse