Annonse


Nå finner du veien med WAP

De nye Ericsson-tjenestene, som kalles Location Based Information Services (lokalbaserte informasjonstjenester), vil være tilgjengelig via operatører og tjenestetilbydere på WAP-telefoner, samt andre terminaler som støtter standarder som HTML og WML.

Tjenestene er bygd rundt Palmtop Softwares kartkomprimering og ruteinformasjonsteknologi som overfører kartene direkte til terminalene.

Finner frem

Med denne Ericsson-løsningen kan operatører tilby mobilbrukere rutebeskrivelse og mulighetene til å søke i nærområdet for severdigheter. Brukerne kan velge mellom en rekke kategorier, blant annet restauranter, kjøpesentre, kinoer, kollektivtransport og frisører.

Annonse


Dersom man søker etter en italiensk restaurant, for eksempel, kan brukerne organisere søkeresultatene etter nærhet, velge din restaurant og få en rutebeskrivelse enten grafisk fremstilt eller ved hjelp av tekst.

WAP-hjelper

Ericssons tjenester er laget med tanke på fremtidens teknologier og vil gi nettverksoperatørene en tjenesteplattform for posisjonsapplikasjoner i GPRS- og 3G-nettverkene.

– Dette er et godt eksempel på hvordan en WAP-applikasjon gjør mobiltelefonen til en essensiell portabel hjelper, sier Karl-Erik Moberg, Program Manager for Mobile Positioning Applications hos Ericsson.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse