Annonse


Michelin-guiden kommer på WAP

Samarbeidet mellom Ericsson og Michelin Travel Publications medfører at det kommer en WAP-applikasjon som gir operatører muligheten til å tilby restaurant- og hotell-lokaliseringstjenester for WAP.

Fine restauranter

Michelin lanserer en tjeneste kalt [email protected] som gjør det mulig for brukere å lete gjennom Michelins gigantiske database på 60.000 testede steder, og få rutebeskrivelser til aktuelle steder.

Red Guide fra Michelin Travel Publications er vel en av Europas beste guider til europeiske restauranter og hotell. Ikke minst er den kjent for de prestisjefylte stjernene de tildeler kjøkkenet til de opplistede stedene.

Annonse
– Vi har gitt reiseinformasjon til hjemmene, kontoret og bilen, gjennom webtjenester er CD-ROM. Sammen med Ericsson gir Michelin Travel Publications mobilbrukerne en mulighet til å bruke våre tjenester, sier Vincent Pilloy, Manager Digital Products, Michelin Travel Publications.

Finner vei

[email protected] er en tjeneste basert på Ericssons Location Based Information Service og kan bruke Ericssons Mobile Positioning System for å finne de riktige koordinatene.

Disse tjenestene fra Ericsson er laget med tanke på fremtidens teknologier og vil gi nettverksoperatørene en tjenesteplattform for posisjonsapplikasjoner i GPRS- og 3G-nettverkene. Spesielt vil Always-on-teknologien som kommer føre til en kontinuerlig tilgang til Internett – en fordel når man jobber med posisjon- og lokaliseringstjenester.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse