Gizmo

Annonse


Heftig Windows-verktøy

Gizmo

Windows-verktøy kan være både nyttige og morsomme på samme tid. Alle Gizmoene i Mega-Pak har et futuristisk, tredimensjonalt grensesnitt med metalliske overflater og avrundete hjørner.

Grafikken gjør arbeidsdagen litt festligere, men det er grafikk- og sikkerhetsprogrammene som gjør Gizmo mest interessant.

Praktfulle presentasjoner
Den morsomste Gizmoen er Performer. Dette verktøyet samler bildefiler til et lysbilde- og videoshow, komplett med tale, bakgrunnsmusikk og en rekke overgangseffekter. Resultatet er en elegant presentasjon i full skjermstørrelse.

Annonse


Presentasjonen kan lagres som en selvstendig, selvspillende fil som du kan dele med andre. I kombinasjon med et digitalkamera, er Performer et funn.

Organiserer bilder
Picture Explorer er et annet nyttig verktøy. Det finner automatisk alle bildene på harddisken, organiserer og viser dem i frimerkestørrelse.

Når du trenger et bilde, kan du bare dra og slippe det inn i Performer eller andre applikasjoner. Lekkert!

Legg det i hvelvet
Når du rydder harddisken, kan du raskt og ubarmhjertig dra og slippe filer som du vil ødelegge eller kryptere til sikkerhetsverktøyene Shredder og Vault.

Shredder fjerner alle spor av gamle filer fra harddisken, slik at de ikke kan gjenopprettes av uvedkommende. Vault krypterer filene med 128-bits krypteringsalgoritme.

Klokke, kabal, kalkulator
Gizmo Mega-Pak inneholder en praktfull samling av bakgrunner og skjermsparere som virker langt mer proffe enn det som følger med Windows. Her finnes også flere klokker til bruk på Windows-skrivebordet, samt noen kortspill med kabel og andre forlystelser.

Gizmo inneholder et utvalg av kalkulatorer for forskjellige behov. Kalkulatorene viser lister over det du taster inn, på skjerm eller som utskrift.

Pynter opp skrivebordet
Den medfølgende CD-spilleren er penere og enklere å bruke enn den som følger med Windows. Mange vil nok likevel laste ned en kombinert CD- og MP3-spiller fra nettet.Gizmos Mega Pak fra Play (www.play.com) er både en morsom og nyttig verktøypakke for Windows.

Hvis du liker gadgets, vil du nok også like Gizmo Mega Pak som koster om lag 50 dollar. Applikasjonene kan installeres samlet eller hver for seg.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse