Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ingen vent på W2000

Dersom du ikke vil vente på Windows 2000 kan du få tilgang til programmet via en såkalt Application Service Provider (ASP).

Windows 2000

Telenor Bedrift tilbyr Windows 2000 og Office 2000 ferdig installert og kjøreklar fra sin ASP tjeneste Login.

Avtale med Microsoft
Telenor Login er, ifølge en pressemelding fra selskapet, klar med utleie av Windows 2000, som den første Application Service Provider.

Telenor Bedrift inngikk i fjor høst en eksklusiv avtale med Microsoft om utleie av Windows 2000 og Office 2000 i Norge gjennom ASP tjenesten Login.

Telenor og Microsoft har i lengre tid samarbeidet om å levere Windows 2000 fra Telenors datasentraler og kunne 17. februar avduke IT-løsningen basert på Windows 2000.

Leie tilgang
Med Telenor Login kan bedrifter leie tilgang til en komplett IT-løsning fra servere som står hos Telenor.

I første omgang tilbys en Windows 2000-basert arbeidsflate med MS Office 2000, Outlook/Exchange 2000, lagring, utskrifter og Internett-forbindelse. Det er stort sett basis for de fleste IT-løsninger i dag.

Nytt verktøy
I tillegg støttes de fleste moderne Windows-baserte applikasjoner på markedet, enten det er økonomisk/administrative programmer eller mer bransjeorienterte fagapplikasjoner.

– Windows 2000 er et viktig nytt verktøy for næringslivet og med distribusjon via nettet blir det enkelt å administrere PC-parken, sier direktør for ASP divisjonen Tarje Holskil i pressemeldingen.