Sega Dreameye

Annonse


Segas lekne digitalkamera

Sega Dreameye

Nye Sega Dreameye kan brukes både som mobilt digitalkamera, og som fastmontert videokamera med tilhørende hodesett for IP-telefoni.

Kameraet leveres med et bilderedigeringsprogram fra Picture IQ som brukerne kan benytte til å redigere bilder som de kan sende via Internett.

Hjemmesentral
Sega Dreamcast er nemlig ikke bare en heftig spillmaskin, men også det eneste spillkonsollet med Internett-aksess. Dreamcast kan fungere som en Web-TV-boks med Internett på TV-skjermen.

Annonse
Dreamcast er sentralen i Segas hjemmedata-strategi, som både omfatter digital underholdning, og styring av boligens apparater via hjemmenettverk. Det digitale kameraet er sannsynligvis bare det første av mange periferienheter.

Playstation 2 i mars
Sega kommer til å møte hard konkurranse fra Sony og Nintendo. De har liknende planer. Allerede i mars kommer Sony Playstation 2. Dette spillkonsollet skal også gi tilgang til Internett med surfing, shopping og banktjenester fra Sonys egen bank. I tillegg skal det tilby film formidlet via nettet fra Sonys filmselskap.

Markedet for internett-apparater (Web-TV, lomme-PC og spillkonsoll) ventes å øke fra 11 millioner enheter i 1999 til 89 millioner i 2004.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse