Siemens S25

Annonse


Rocka mobilløsning

Siemens S25I oktober i fjor lanserte Telenor Mobil en bestilling- og betalingsløsning for kinobilletter. I løpet av sommeren skal det også bli mulig å kjøpe billetter til konserter over hele landet med bruk av mobilen.

Betale billetter
Med den nye tjenesten, som foreløpig bare er på teststadiet, skal du kunne søke informasjon om konsertsteder og arrangementer, samt bestille og ikke minst betale billettene fra mobiltelefonen din.

Etter hvert er det meningen at vi skal få mulighet til å kjøpe billetter til sportsarrangementer, sirkus, bokbad og andre kulturarrangementer.

Billetter i posten
Når man har bestilt og betalt det antall billetter man skal ha får man en bekreftelse i form av tekstmelding. Siden billettene sendes i posten må bestillingen gjøres fem-seks dager før arrangementet finner sted.

Annonse
Tjenesten utvikles i et samarbeid med Billettservice AS, og i testperioden skal det være mulig å handle billetter til konserter på Rockefeller, John Dee, Custom Rock Bar og Cosmopolite i Oslo.

Prisen ikke bestemt
Telenor har ikke bestemt seg for hvor mye de skal ta seg betalt for selve tjenesten. Men etter det ITavisen erfarer koster den om lag det samme som kjøp av kinobilletter koster – ca. åtte kroner per bestilling.

Pilotprosjektet er over i begynnelsen av mars. Da skal Telenor Mobil sammen med testgruppen, som består av 24 personer, gjøre en evaluering for å finne ut om tjenesten er brukbar eller om det er ting som kan gjøres bedre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse