Arnt Sommerlund

Annonse


Cell-edeling på gang

Arnt Sommerlund

Cell Network og Mandator fusjonerte nylig. Bente Sollid sa mandag at hun ville kjempe for toppjoben i den norske delen av det fusjonerte selskapet.

Interne linjer
Konsernsjef Marcus Bäcklund i Cell Network, som er Sollids overordnede, ser ikke udelt positivt på utspillet, skriver Dagens Næringsliv.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Om hun nå har sagt dette, får hun stå for det selv. Men det er viktig at vi kommuniserer og ser på dette her internt først i før vi går ut i media. Det skulle jeg ønsket, sier Bäcklund til avisen.

Annonse


Avklaring
– Jeg valgte å svare på direkte spørsmål fra en journalist, svarer Sollid. En avgjørelse om hvem som vil bli toppleder for den norske delen – med 230 ansatte – vil bli tatt i løpet av kort tid.

Cell-sjefene Gøran Hüllert og Odd Simon Simonsen går ut av Cell, melder Finansavisen. Hüllert var direktør for e-handelsområdet i selskapet. Etter hva Finansavisen erfarer skal de to etablere egen virksomhet. De to har blant annet levert auksjonsløsninger for det nordiske Internettmarkedet.

For ikke så lenge siden sluttet direktør Erik Moe-Helgesen og markedsdirektør Olav Folkestad. De to fikk avskjed på grått papir, etter å ha blitt mistenkt for å rekruttere medarbeidere til eget selskap.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse