Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MP3.com slår tilbake

Mindre enn en måned etter at MP3.com ble saksøkt av RIAA, og det så ut som selskapet måtte stenge sin nye tjeneste My.MP3.com, slår de tilbake med full kraft.

MP Wow

– Vi vil ikke lenger tolerere den tyranniserende taktikken til denne organisasjonen. Når vi har kommet til bunnen i RIAAs (Recording Industry Assosiation of America) tiltak mot MP3.com vil vi forfølge alle våre rettigheter, sa formann i MP3.com, Michael Robertson til det kommersielle nyhetsbyrået PRNewswire.com.

Rettigheter
Anmeldelsen ble oversendt mandag og anklager RIAA og ledelsen i organisasjonen for urettferdig behandling av MP3.com – websiden som selv er saksøkt av RIAA for brudd på åndsverksloven ved å oppbevare 40.000 CD-er.

Uprofesjonell behandling
Robertson uttalte at han er opprørt etter at lederen av RIAA, Hilary Rosen, ikke var villig til å diskutere lovligheten av My.MP3.com. Hun var kun var interessert i hvor mye MP3.com tjente på tjenesten, i et møte de hadde før MP3.com ble saksøkt, hevder Robertson.