MP Wow

Annonse


MP3.com slår tilbake

MP Wow

– Vi vil ikke lenger tolerere den tyranniserende taktikken til denne organisasjonen. Når vi har kommet til bunnen i RIAAs (Recording Industry Assosiation of America) tiltak mot MP3.com vil vi forfølge alle våre rettigheter, sa formann i MP3.com, Michael Robertson til det kommersielle nyhetsbyrået PRNewswire.com.

Rettigheter
Anmeldelsen ble oversendt mandag og anklager RIAA og ledelsen i organisasjonen for urettferdig behandling av MP3.com – websiden som selv er saksøkt av RIAA for brudd på åndsverksloven ved å oppbevare 40.000 CD-er.

Uprofesjonell behandling
Robertson uttalte at han er opprørt etter at lederen av RIAA, Hilary Rosen, ikke var villig til å diskutere lovligheten av My.MP3.com. Hun var kun var interessert i hvor mye MP3.com tjente på tjenesten, i et møte de hadde før MP3.com ble saksøkt, hevder Robertson.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse