Annonse


Venter med å børsnotere Telia

Spørsmålet om når og hvordan det svenske telekonsernet Telia skal privatiseres er et hett tema i den svenske riksdagen. Spesielt det svenske høyre-partiet ønsker en rask avgjørelse.

Utvalget i den svenske riksdagen som behandler næringsspørsmål åpnet for å gi regjeringen en mulighet til selv å avgjøre forhold om Telias børsnotering. Men det ble en splittelse etter partipolitiske retningslinjer.

Miljøpartiet og Venstrepartiet ville ikke miste muligheten for å forhandle med sosialdemokratene. Og sosialdemokratene ville ikke komme i strid med departementene, melder den svenske næringsavisen Dagens Industri.

– De borgerlige partiene har for mye hastverk, sier Barbro Andersson Öhrn, som er den sosialdemokratiske lederen av utvalget.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse