Philips ruller ut

Philips Ozeo

Philips Ozeo

Det begynner å bli en stund siden Philips lanserte nye mobiltelefoner for det norske markedet. Om et par måneder kommer elektronikkgiganten med blant annet Ozeo.

I forrige uke hadde Philips en pre-CeBIT-lansering i Sverige, og selskapet benyttet anledningen til å vise frem flere nye mobiltelefoner.

Annonse

Karusell-meny
Philips har plassert en rulletast på Ozeos høyre side. Med denne kan man rulle gjennom menyene som ser ut som en ikon-karusell i displayet. Man kan også velge å gå inn i menyen ved å klikke på rulletasten.

Flere funksjoner
Ifølge en pressemelding fra Philips har Ozeo flere nyttige funksjoner, som for eksempel vibrasjonsringing, predikativ tekst, kalkulator, tidsplanlegger og datamulighet via telefonens innebygde modem.

I og med at et påbud om bruk av håndfri mobilløsning i bil er like rundt hjørnet, vil mange sette pris på at Ozeo har talesett tilgjengelig. Løsningen er mulig fordi telefonen har talestyringsteknologi. Den tillater også taleadgang til nøkkelfunksjoner i telefonens meny.

Følelser på tråden
Blant de mindre nyttige, men underholdende funksjonene finnes spill og mulighet for å lage personlige ringetoner. En annen funksjon er muligheten for å sende såkalt følelsesladede symboler eller ikoner.

Ozeo har ifølge Philips en taletid på opptil fem timer og en lyttetid (standbytid) på opptil 300 timer.

Etter det ITavisen erfarer veier telefonen i underkant av 120 gram. Hva Ozeo kommer til å koste når den kommer i butikken i mars-april er ikke bestemt.

Annonse
Annonse