Hva koster surfingen?

– Programmet er meget populært – over 30.000 kopier hentet ned til nå, forteller Tore Fremmersvik.

Programmet holder rede på hvor lang tid surferen bruker på nettet, og hva prisen blir. – Det eneste du trenger å gjøre er å stille inn hvilken abonnements-type du har, heter det på hjemmesiden www.fremmers.com. I følge leverandøren henter programmet selv ned nye takster og abonnements- typer når prisene endres.

Navn til forveksling
Der kan shareware-programmet NetWatch 6.5 for Win-95/98 og NT 4.0 lastes ned, men for å bruke det må du betale 150 kroner.

Annonse

NetWatch begynner automatisk å telle når du logger deg på internett. Mer avanserte program for bedriftsmarkedet gjør det også mulig å styre tilgangen slik at linjene ikke unødvendig holdes åpne.

Navnet NetWatch virker litt uheldig. Netwatch er både et program for å overvåke trafikk på Novellnettverk, og et hjelpeprogram som kan brukes på nettlesere for å hindre tilgang til uønskete sider. Ellers finnes det en rekke redaksjonelle hjemmesider på Internett som bruker navnet.

Annonse
Annonse