Alcatel One Touch Club

Annonse


Start-telefon fra Alcatel

Alcatel One Touch Club

– Vi er på full fart inn i Norge igjen, og vil vise mange spennende nyheter gjennom dette året, hevder Alcatels Ketil Berntzen og opplyser at franskmennene solgte 11 millioner GSM-telefoner over hele verden i fjor.

ITavisen har fått noen timer sammen med One Touch Club.

Start-telefon
One Touch Club i utgangspunktet produsert for den som kjøper seg mobiltelefon for første gang.

Annonse
– De første telefonene som nå lanseres fra Alcatel er ment for konsumentmarkedet. One Touch Club er bygd på en plattform som vi kaller BE1 – der det også finnes tre andre modeller, sier Berntzen til Telecom Revy.

Lik View-telefonen
Ved første øyekast er Club meget lik One Touch View-telefonen (se egen sak). Designforskjeller finnes, men er ikke lett å se.

I likehet med One Touch View har One Touch Club et spesielt design. Den er nesten formet som et åtte-tall eller såpestykke om du vil.

Nyttige funksjoner
– Club er et produkt med et maskulint design og retter seg derfor mot det mannlige segmentet i markedet. Men vi ser selvfølgelig at det er mange kvinner som også liker telefonen, sier Berntzen.

Det er en enkel telefon med flere nyttige funksjoner, blant annet full SIM Application Toolkit og høyttalende konferanse-mulighet, samt hurtigoppringning på tast 1 til 9.

Den er også forberedt for lokaliseringsfunksjon når operatørene implementerer den muligheten i nettene sine. I tillegg åpner Club for bruk av trådløs vibratorløsning.

Flere farger
Displayet i telefonen viser to linjer.

Club veier i likehet med View 150 gram, har samme størrelse 142 cc og like batteritider: Lyttetid (standbytid) på 130 timer og taletid på opptil 4 timer og 45 minutter. Telefonen finnes i fem ulike farger.

Prisen på One Touch Club kommer til å ligge på mellom 1.390 kroner og 1.490 kroner – uten subsidier og inkludert moms.

Telefonen vil sannsynligvis bli lansert i løpet av 1. kvartal i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse