Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ikke dyrt nok for Y2K-navn

Year2000.com domene-auksjonen endte ikke med salg. Eierne synes 10 millioner kroner var for lite for et utdatert navn. Nå vil de prøve seg på nytt.

Y2K-penger
Navnet skjemmer ingen –spesielt ikke når det kan selges for millioner av kroner. Men hvor mye kan en kjøper få ut av et millenium navn?

Bløff
Auksjonen vekte mye oppmerksomhet da det ble kjent at noen hadde budt 80 millioner kroner for navnet. Dette viste seg imidlertid å være en bløff. Kandidaten som var villig til å by 15 millioner kroner, var seriøs, men valgte etterhvert å trekke seg.

Ifølge auksjonsreglene på verdens største auksjonstjeneste – Ebay, er man ikke nødt til å selge tjenesten til nummer to, hvis det høyeste budet ikke er legitimt.

Ikke nok
Nå melder CNet at eieren av domenenavnet ,Tenagra – et amerikansk nett-markedsføringsselskap, ikke er fornøyd med omlag 10 millioner kroner som budet lød på. Dermed velger selskapet å legge det ut for salg på ny.

Ifølge deres hjemmeside kan du nå by via email: [email protected]

Da gjenstår det å se om navnet kan klare å slå rekorden på 60 millioner kroner, som ble satt i november for business.com.