Getronics med Y2K-gladmelding

Getronics

Getronics

Det er så langt inn i det nye årtusen ikke innrapportert noen nevneverdige problemer til noen av selskapets nasjonale eller globale Y2K-beredsskapssentere. Globalt forventer Getronics noen problemer når installasjoner igjen skal opp i full drift utover morgenen.

Getronics har derfor grunn til å tro at det ikke vil oppstå noen kritiske situasjoner i forbindelse med årtusenskiftet. Uansett har Getronics høy beredskap hele nyttårshelgen, og installasjoner overvåkes kontinuerlig.

Annonse

Følger med
Getronics har to internasjonale Y2K-sentere hvor alle problemer ned til minste detalj blir innrapportert løpende, melder selskapet i en pressemelding.

I Norge har Getronics folk på plass hele nyttårshelgen og er klare til å rykke ut dersom problemer oppdages. Mer enn 30 ansatte er på vakt denne nyttårsnatten, i tillegg til nærmere 80 mennesker over hele landet ved våre 22 lokalkontorer.

– Vi er svært tilfreds med at vi ikke har mottatt meldinger fra våre kunder om at de har problemer. Alt i alt er vi meget glade for at Y2K-problemet ikke har blitt større, og at det ikke har oppstått kritiske situasjoner på nåværende tidspunkt sier Jacob Offenberg, direktør for Y2K i Norden, i pressemeldingene fra selskapet.

Annonse
Annonse