Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt ERP-system til Norge

Mandator og Damgaard inngår samarbeid om å implementere det administrative styringssystemet Axapta i det norske markedet.

E-handel (tegning)

Ennå et nytt ERP–system (enterprise resource planning) lanseres i Norge. Etter hvert som store bedrifter er bundet opp til tungvektere som SAP og Baan satser nykommere på SMB-markeder som er tregere med å implementere ERP-systemer.

SMB
Med Mandators brede erfaring innen systemutvikling og virksomhetsrådgivning, og Axaptas brede funksjonalitet innen e-business, kunderelasjonsstyring (CRM) og kunnskapsforvaltning (Knowledge Management) m.m., vil de to selskapene tilby administrative løsninger for mellomstore selskaper i Norge.

Mandator vil operere i samarbeid med Damgaards eksisterende forhandlerkanal, ifølge en pressemelding fra Mandator.

E-business
– Gjennom vårt samarbeid med Damgaard kan vi tilby en ERP-pakke forankret i bedriftens verdikjede med et teknologisk utgangspunkt som danner grunnlag for avansert e-business, sier Bente Mortensen og Stein Riisnæs, regionssjefer i Mandator.

Videre sier Mortensen at Axaptas fleksibilitet kombinert med Mandators MOpen for systemintegrasjon gjør det mulig å integrere spesialtilpassede applikasjoner med Axapta på en enkel måte.

– Med tidligere erfaring fra e-business har Mandator gode forutsetninger for å lykkes med sin satsning på Axapta, sier country manager Tommy Ødegaard i Damgaard Norge i pressemeldingen.