Annonse


Telenor-fest i Genève

Telenor og Telia er naboer under messen i Genève. Det skal ikke så mye fantasi til for å forstå at et positivt svar fra EU vil bli markert.

Markeres
– Ja, jeg er ganske sikker på at det markeres hvis EU kommer med noe positivt 13. oktober, sier Dag Melgaard, pressetalsmann i Telenor.

At Telenor og Telia har stands ved siden av hverandre under Telecom 99 i Genève er ingen tilfeldighet. Ifølge Melgaard har selskapene hatt stor suksess med dette i flere år.

Annonse


Hensiktsmessig samarbeid
– Det er mange år siden vi samlet oss om en skandinavisk paviljong på grunn av at messeområdet er lite og det er mest hensiktsmessig om vi samarbeider, sier Melgaard til ITavisen.

I tillegg til Norge og Sverige vil også Danmark, Finland og Island være representert ved den skandinaviske paviljongen.

Viktig å vise seg frem
Melgaard er ikke i tvil om det er viktig for Telenor å vise seg frem i Genève.

– Dette er verdens største og viktigste messe uten sammenligning. Vi får profilert oss, møte nye kunder og forretningsforbindelser, leverandører og ikke minst mulighet til å treffe myndigheter, sier han.

50 selskaper
Det er Telenor som konsern med underliggende selskaper som skal presentere sin internasjonale satsing under messen i Sveits. I den forbindelse er satellitt, mobil og Internett viktige områder.

Telenor er etablert i omkring 20 land over hele verden. Selskapet er i en eller annen form medeier i omkring 50 selskaper utenfor Norge. Mange av disse selskapene eier Telenor 100 prosent.

Årets Telecom-messe er den femte Telenor deltar på. Ifølge Melgaard kommer Telenor til å ha en stand som er 190 kvm fordelt på tre etasjer – med Telia som nabo.

Giftemål etter hvert
– Dersom vi har et ja fra EU 13. oktober, vil det ta en tid før vi får etablert oss. Forlovelsen med Telia går derfor over i samboerskap så får vi heller ta giftemål etter en stund, sier Dag Melgaard, pressetalsmann i Telenor om hva som kan skje i tiden som kommer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse