Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor beklager kundebehandling

– Man må være forsiktig med å trekke for generelle slutninger, sier informasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Telenor Privat til ITavisen angående våre ISDN-opplevelser med Telehuset.

Hun beklager at vi har hatt uheldige opplevelser i Telehusets butikker og hevder at disse ikke kan være representative for Telehusets medarbeidere.

Ring 140
– Telenor gjennomfører utstrakt opplæring, men det er mange medarbeidere som skal læres opp. Likevel vil jeg hevde at kompetansen har nådd ganske langt ut i butikkene, selv om det nok er å sikte vel høyt å tro at alle medarbeiderne sitter inne med den samme spisskompetansen på alt. I Telehusets butikker er det tross alt mange produkter det dreier seg om, sier Gjølme.

– Men om man ikke selv besitter den nødvendige kompetanse burde man ikke sørge for å sette kunden i kontakt med personale som kan gi kunden den servicen han eller hun ber om?

– Det beste en ekspeditør kan gjøre er å be kunden ta kontakt med Telenor Kundeservice på nummer 140. Det er her kundene finner den største kompetansen på blant annet ISDN.

Beklager episoder
Telenor har satt inn mye ressurser på å gjøre 140 så kompetent og kundevennlig som mulig, men Gjølme vil ikke være med på at dette går ut over kompetansenivået i Telehusets butikker.

– Vi kan bare beklage på det sterkeste at det forekommer uheldige, enkeltstående episoder, slår hun fast.

Stikkord: Mobil