mobil m/designdeksel

Annonse


Få navnet ditt på mobilen

mobil m/designdekselMobilkjeden Nordialog har nemlig inngått en samarbeidsavtale med en patentutvikler i England.

Unike deksler
– En ny type laserteknologi gjør det mulig å lage få unike deksler med en egen profildesign uten at det koster for mye. Med denne teknologien kan man lage ett, fem, ti eller femti deksler til en mye lavere pris enn i dag, sier Trond Aarre, leder for kommunikasjon og kompetanse i Nordialog-kjeden.

I dag koster det så mye å skape et eget deksel at man må bestille en viss mengde for å få en pris som man kan leve med.

Koster for mye
Det er blitt mer og mer vanlig at man ønsker å sette sitt personlige preg på mobiltelefonen. Men i dag koster det for mye.

Annonse


– Små bedrifter, for eksempel, vil med den nye teknologien få mulighet til å skape sitt eget design på telefonen til en mye lavere pris enn i dag. Et eget design kan være en del av merkevarebyggingen, sier Trond Aarre i Nordialog og fortsetter:

Fronte innovasjon
– Vi ønsker å fronte innovasjon og nytenkning. Jeg tror at vi med å tilby kunder egne deksler til mobiltelefonen kan bidra til nettopp dette, selv om det blir på et relativt lavt nivå om vi tenker overordnede strategiske tanker for kjeden.

Ifølge Aarre kommer kjeden hans til å kunne tilby denne muligheten utpå nyåret.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse