Annonse


Nordmenn med suksess i Danmark

– Vi merker en konstant økning i antall henvendelser. Det er tydelig at vi fyller et tomrom i markedet, sier Lars Dahl, daglig leder for Mobilsentrum Norge AS.

Det nystartede selskapet er et datterselskap av den danske postordrekjempen T. Hansen Gruppen AS. Til sammen har selskapet 70 ansatte.

Flere land
Foruten norske Mobilsentrum, har gruppen etablert datterselskaper i Sverige, Tyskland og Finland. Mens de to førstnevnte har egne salgskontorer i hjemlandet, betjenes salget til Norge fra hovedkontoret i Middelfart.

– Vi importerer våre produkter direkte fra ulike europeiske fabrikker. Det kan være alt fra ladere og batterier til handsfreeutstyr og skinnetuier, forteller Dahl.

Annonse


Satser privat
Alle produktene selges under navnet Mobiline Plus. Selskapet markedsfører produktene sine gjennom kataloger som kan bestilles på et 815-nummer. Katalogene markedsføres gjennom annonser i pressen. 25 prosent av ordrene kommer via selskapets internettsider.

Selskapet satser hovedsakelig på privatmarkedet, men har også enkelte bedrifter på kundelisten. Hvem disse er og hva selskapet omsetter for, ønsker ikke Dahl å si noe om.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse