mp3-vignett

Annonse


Gutt tjente fett på nett

mp3-vignett

Andreas Barwin Olsens store hobby det siste året har vært å lage en musikkside på Internett. Men det siste han hadde tenkt var at noen var villig til å bla opp 100.000 dollar (790.000 kroner) for å kjøpe hobbyen hans, skriver Aftenposten.

Medieselskap kjøpte
Det er det amerikanske børsnoterte medieselskapet Rare Medium Group som legger 100.000 dollar på bordet for å få tak i internettadressen til Olsen.

I høst investerte Andreas Barwin Olsen omkring 500-600 kroner for å kjøpe en internettadresse og mellom 100 og 150 kroner per måned for å leie lagringsplass. Dermed var han i gang med siden sin.

Annonse


Lommepenger
Investeringene ga ham godt med lommepenger. 15.000 kroner i måneden innkasserte han i reklameinntekter.

– Det var jo ganske overraskende å få mail fra et selskap om at de var interessert i siden min. Jeg ga dem litt informasjon om hvor mange besøkende jeg hadde og så begynte forhandlingene, sier Olsen til Aftenposten.

Foreldrene hjalp
Foreldrene hans hjalp ham med en advokat for ikke å ta noen sjanser.

– Jeg ønsker jo ikke å være utestengt fra å gjøre noe annet på Internett, sier Andreas og forteller at han allerede tenker på nye prosjekter.

Nytt prosjekt
– Det blir noe med Internett og noe med musikk. Mer vet jeg ikke ennå. Men jeg kan ikke starte akkurat det samme, sier Andreas Barwin Olsen til Aftenposten.

Her finner du nettstedet Andreas solgte: www.mp3park.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse