MPMan

Annonse


EMI svarer MP3-pirater

MPMan

– I fjerde kvartal i år selger vi musikk på nettet, sa Jay Samit, direktør for EMIs avdeling for nye mediekanaler under en IBM-konferanse nylig, skriver Dagens Næringsliv.

Jobbet hardt
Samit fortalte videre at platebransjen og IT-bransjen i løpet av det siste året har jobbet på spreng med å samle seg om sikre standarder for salg av musikk på nettet. Nå mener Samit at løsningene man har kommet frem til er både sikre og enkle å bruke.

Videre innrømmer Samit at bransjen har fått et realt spark bak av MP3-piratene. Allikevel tror han ikke at alle de andre selskapene er like lang fremme når det gjelder å komme seg på nett, skriver Dagens Næringsliv.

Annonse


Kjøp enkeltsanger
EMI og Samit har store planer for musikkdistribusjon på nettet. I første omgang vil singler, album og samleplater bli tilbudt, men litt lenger frem i tid ser Samit blant annet på muligheten for salg av sanger som kan spilles av kun én gang, eller som varer opp til en uke.

– Se på filmindustrien. De har en hel rekke distribusjonskanaler. Hvorfor skal ikke vi ha det samme, spurte Samit, ifølge Dagens Nærignsliv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse