Annonse


Azlan på nett vei

Azlan er etablert i 13 land i Europa og har totalt 1.500 ansatte. I Norge er det 45 ansatte.

– Et glimrende resultat for finansåret 1999, er meldingen fra adm. dir Petter Haakonsen i Azlan Norge.

Snudde skuta
Totalt ble omsetningen på 4,3 milliarder norske kroner, med et resultat før skatt på vel 70 millioner kroner. Ekstraordinære kostnader ble notert med vel 20 millioner. I fjor kunne Azlan notere seg for et tap på hele 8,5 millioner.

Styret anbefaler ikke å utbetale utbytte i år, men foreslår å bruke overskuddet til investeringer. I rapporten fra Azlan heter det at selskapet mener seg i en god posisjon etter år 2000, etter hvert som en får en sammensmelting av stemme, data og bilde over nettverkene, til å tilby opplæring og utbytting av nettverkssystem.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse