Sydney

Annonse


Bestill OL-billetter på nett

Sydney

Det er Nyman & Schultz som legger billettene ut for salg i Sverige. I Norge har de samme rettighetene til å selge OL-billetter, men har så langt ikke bestemt seg for om også de vil tilby billettsalg via nettet.

– Vi tar en beslutning i løpet av kort tid, men jeg tror ikke det vil skje siden vi først og fremst retter oss mot bedriftsmarkedet. Vi vil imidlertid uansett lage en presentasjon på nettet hvor besøkende får full informasjon om billetter og pakketurer til OL-byen, sier key account manager Atle Hovde i Nyman & Schultz til ITavisen.

Årets sponsorfest
Det norske byrået vil skreddersy løsninger til bedrifter som ønsker å sende ansatte eller kunder til Australia under neste sommer-OL.

Annonse


– Vi har chartret et skip med plass til 120 personer fordelt på tomannslugarer. De besøkende skal få oppleve unik norsk stemning og underholdning slik som fra ski-VM i Ramsau sist vinter, sier Hovde.

Det koster å være kar
Prisen for et ukesopphold i Sydney vil bli om lag 45.000 kroner. Da er opphold og inngang til en rekke øvelser inkludert i prisen. Sommer-OL neste år arrangeres fra 15. september til 1. oktober.

Du finner Nyman & Schultz på: www.nymans.no eller www.nymans.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse