Foto: Jørgen berner Ross

Annonse


Tele1 Europe inn i Finland

Foto: Jørgen berner RossI tillegg til 120 ansatte i Skandinavia, har de nå opprettet filial i Finland. Selskapet satser tungt på bedriftsmarkedet, og skal ha 300 ansatte i løpet av neste år.

Tele1 har dekning for å øke investeringstakten. I første omgang vil de dekke Norden, men de har også europeiske ambisjoner.

Finland
– Vi etablerer kontor i Finland. Administrerende og ledergruppen er ansatt og svitsjen skal være operativ fra september, sier adm. direktør Pål Vegard i Tele1 Europe, Norge.

Tele1 Europe vil satse tungt på forretningsmarkedet i Oslo, Bergen, Helsinki, København Stockholm, Gøteborg, Malmø.

Annonse


Ruller fiber
Selskapet vil bygge et fiberoptisk nett til bedrifter i disse byene, men er interessert å kjøpe kapasitet fra andre – hvis prisene er riktige. Tele1 satser også på radioaksess, men vil presse eksisterende leverandører av fastlinje.

– Vi får se hvor våkne eksisterende aksessleverandører er på å friste oss med å ikke gjøre det selv, sier Pål Vegard til ITavisen.

Vegard sier at selskapet vil ha opp mot 300 ansatte i løpet av neste år og vil da være godt etablert i de store byene. Tele1 har en mobilavtale med Telia i Sverige, men er kun i en tidlig forhandlingsfase med Telenor Mobil og NetCom for videresalg av mobiltjenester her i Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse