Visio

Annonse


B&O tegner med Visio

Visio

B&O er verdensberømte for sitt design av TV-apparater, telefoner og stereoanlegg, og hevder seg fortsatt meget godt i konkurransen med giganter som Panasonic, JVC, Sony og Philips.

B&O var det første danske selskap som tok i bruk Visio i 1993. Tegneprogrammet er allerede installert Visio i 1100 arbeidsstasjoner, og nå skal ytterligere 500 arbeidsstasjoner utstyres på samme måte.

Visio dokumenterer SAP
– Vi bruker Visio Technical til å lage ISO-illustrasjoner og dokumentere bedriftsmodeller i SAP-prosjekter. Det brukes også som støtte i arbeidet med objektorientert programutvikling, til å skape prosessflyt, og til illustrasjoner og organisasjonsskjemaer, sier Bent Kim Lauridsen, tidligere IT-koordinator i B&O.

Annonse


B&Os tegneprogram
– Mange bedrifter bruker Visio som standardprogram for tegning, akkurat som Word og Excel er standard for tekstbehandling og regneark, sier Vimal Sethi, ansvarlig for Visios forretningsutvikling i Norden.

Visio har tre millioner brukere over hele verden. Windows-versjonen av Visio 1.0 fra 1992, ble berømmet fordi det den gang fungerte like godt i Windows som Microsofts egne programmer!

Vurderer Visio Enterprise
Bang & Olufsen vurderer nå å ta i bruk programvaren Visio Enterprise, et nytt verktøy som kan hjelpe nettverksansvarlige med å dokumentere nettverk, databaser og programutvikling.

Enterprise-utgaven bygger på Visio Professional og inneholder 14.000 sjablonger for nettverksutstyr.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse