Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NetCom øker kraftig

OSLO: NetCom og adm. direktør Terje Christoffersen (bildet) begynner å høste av millionene som er brukt i oppbyggingsfasen. Overskuddet før skatt er på 45 millioner kroner i 1. kvartal.

Christoffersen, Terje
Omsetningen i 1. kvartal økte til 540 millioner kroner. Korrigert for omsetningen i Klart Svar-kjeden er dette en økning på 23%. Resultatet før skatt viser et overskudd på 45 millioner kroner, melder NetCom.

Dette er en betydelig økning sammenliknet med samme periode i fjor, da overskuddet var to millioner kroner.

Flere kunder
Antall nye kunder i perioden var hele 61.311, og det er særlig antall Kontantkort-kunder som vokser kraftig. Ved utgangen av 1. kvartal hadde NetCom 597.203 kunder.

-Med så sterk kundevekst og samtidig høyt overskudd, er dette kvartalet NetComs hittil beste, sier adm. direktør Terje Christoffersen i en pressemelding.

NetCom har arbeidet målrettet for å utvide sin distribusjon av Kontantkort. I perioden er det blant annet inngått en avtale om salg av Kontantkort ved alle landets Statoil-stasjoner, og ved utgangen av 1. kvartal selges nå NetCom Kontantkort hele 2.700 steder i Norge, deriblant i RIMI- og ICA-forretninger, Hydro-Texaco stasjoner, Narvesen-kiosker og 7-Eleven-butikker.

Andelen Kontant-kunder er ved utgangen av perioden på ca. 37 prosent.

Stikkord: Mobil