Ericsson

Annonse


Ericsson kjøper 3Com?

Ericsson

Den falmende telegiganten vil snu trenden ved å satste tyngre på dataløsninger. Med manglende kompetanse innad i systemet er den enkleste løsningen oppkjøp.

Samtaler
– Vi har kontakt og diskusjoner med omtrent alle selskapene i bransjen. Vi er kontinuerlig på utkikk etter partnere for å komplimentere vår teknologi, sier Lars Stahalberg fra Ericsson til Wall Street Journal.

Ingen ville kommentere påstander om at selskapet er spesielt ute etter 3COM, eller at de har møttes for å diskutere oppkjøpsmuligheter.

Annonse


Børs-boom
I motsetning til mange av Ericssons konkurrenter har selskapet fått hard medfart på børsen. Mange hevder at de vil bli tvunget til langt flere oppkjøp hvis de skal kunne konkurrere med hovedkonkurrenten Cisco.

Til tross for at ulike kilder i begge selskapene hevdet at et oppkjøp ikke er rett rundt hjørnet løftet aksjekursen til 3Com seg med 16 prosent. Børsverdien på selskapet er om lag 73 milliarder norske kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse