MP3-GO

Annonse


Få MP3 uten PC

MP3-GO

Wired News melder at det skotske firmaet Memory Corporation har utviklet en prototype av et slikt MP3-system som de kaller MP3-Go. Selskapet regner med at systemet vil være i alminnelig salg ved juletider i år, da til en pris av mellom 300 og 400 dollar (altså i prisleiet mellom 2500 og 3200 kroner) i USA.

Enkel og rask
MP3-Go kan kobles til det vanlige stereoanlegget. Internett-enheten laster ned en gjenomsnitts-CD i løpet av tre til seks minutter uten oppkobling til PC, og man trenger ikke være noen kløpper innenfor IT for å bruke den.

Systemet inkluderer program for å overføre låter fra CD til MP3 eller til å laste ned filer fra nettet. Det har en lagringsenhet for 100 Cder, og en avspillingsenhet som gir brukeren mulighet til å lagre 60 minutter med skreddersydde musikkprogram.

Annonse


Vil være lovlig
En talsmann for Memory Corporation understreker at selskapet ønsker å ta hensyn til copyright-lovgivningen og at de ønsker å samarbeide med musikkindustrien om dette produktet.

Blant annet håper de også å kunne tilby kiosker i for eksempel plateforretninger hvor brukerne av systemet kan laste ned singler mot å betale en avgift. MP3-Go-enhetene har dessuten en innebygget signatur som gjør at MP3 filene ikke kan overføres fra en enhet til andre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse