Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny frist for Sense

OSLO: Styreformann Trygve Tambustuen (bildet) i Sense Communications fikk bare samlet inn deler av beløpet på 25 millioner kroner på generalforsamlingen i dag, torsdag. Nå har han 24 timer på seg til å skaffe resten.

Foto: Jørgen berner Ross
Investorene møttes kl 10 til ekstraordinær generalforsamling i de fashionable lokalene i Strandveien 50 – et møte som tok over fire timer. Styreformann Trygve Tamburstuen jobbet til sent i går natt for å legge siste hånd på verket. Fristen for å skaffe resten av midlene går ut klokken 16.00 fredag.

Spal innfrir – delvis
– Vi har lagt fram planen om 25 millioner i garantier og konvertible lån. Deler av beløpet er tegnet, men vi er fortsatt ikke i mål, sier Tamburstuen.

Sense kom i alvorlig knipe da deres strategiske investor, Spal, holdt tilbake pengene selskapet var lovet. Etter en flytur til Roma, la Spal deler av pengeløpet på bordet.

– Spal har tegnet seg i dag for en del av pakken på 25 millioner, sier Tamburstuen til ITavisen.

Dørum avgjør
Sense saken som også har vekket politisk interesse, behandles i disse dager av Samferdselsdepartementet. Til tross for en kjennelse fra Post- og teletilsynet om tilgang til Telenors nett, har selskapet blitt stoppet av anker og inngrep fra departementet.

Den endelige avgjørelsen til Samferdselsdepartementet vil bli helt avgjørende for Sense eksistensberettigelse.

Stikkord: Mobil