Annonse


Tøffere mobilkonkurranse

GSM-Senter Kjeden – en ny kjede som først og fremst satser på mobile og trådløse produkter – går nå aggressivt ut og forsøker å klore seg fast i østlandsområdet. Dette skal de blant annet ved å konkurrere med Telenors kjeder.

Mandag åpnet kjeden nytt senter i Oslo. Fra før har kjeden en butikk i Trondheim og Stavanger og to i Bergen.

Gründer av GSM-Senter Kjeden, Idar Vollvik, er ikke helt sikker på om kjeden egentlig har noen direkte konkurrent i hele landet. Det måtte i så fall bli Telenor Telehuset.

– Vi er de eneste som gjør salg på den gode, gamle måten. Våre selgere driver aktivt oppsøkende arbeid. Det er det ingen andre kjeder eller butikker som gjør, sier Vollvik.

Serviceverksted
GSM-Senter Kjeden er med andre ord forhandler for NetCom. I tillegg har de eget serviceverksted som, sammen med MICI, repararer Nokia mobiltelefoner.

– Verkstedet vårt utfører reparasjoner av mobiltelefoner på komponentnivå for andre butikker og kjeder. Elkjøp sender alt til oss, sier Vollvik.

Kjeden har også som mål å være en totalleverandør av mobil-, tele- og datakommunikasjon, og retter seg først og fremst mot bedriftsmarkedet.

– Vi går også mot shipping-området der vi leverer GSM- og satellittsvitsjeløsninger til tankskip, for eksempel. I tillegg har vi avtaler med kommunale og statlige bedrifter flere steder i landet.

Dobling?
I fjor omsatte GSM-Senter Kjeden for 45 millioner kroner. For inneværende år har kjeden satt seg som mål å omsette for det dobbelte – 90 millioner kroner netto. Noe av grunnen til optimistisk budsjettering ligger i nyetableringen i Oslo.

– En annen grunn er at butikken i Trondheim kom i gang først i mai-juni i fjor. Vi merker at vi tar flere og flere kunder fra Klart Svar-kjeden, sier Vollvik.

Det er for tiden omkring 70 ansatte i GSM-Senter Kjeden.

– Men vi har behov for mange flere. Per i dag er det åtte ansatte i Oslo, men etter hvert som vi får tak i kompetente folk ansetter vi fortløpende. I løpet av kort tid vil det være 30 ansatte i Oslo, sier Idar Vollvik.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse