Philips Savvy

Annonse


Mobil med eurokalkulator

Philips SavvyPhilips satser på en mobiltelefon som kan more, underholde og legge til en ekstra dimensjon for å holde kontakten med familie og venner.

En av de spesielle funksjoner er en innebygget omregningskalkulator for euro, som kan være kjekk å ha når du har behov for å konvertere frem og tilbake mellom euro og andre europeiske valutaer.

Biorytmekalender
Nytt er også et biorytmekalender-spill, som gir en forutsigelse for enhver dato, dekker sjanser, kjærlighet, energi og vekslende hell, basert på brukerens fødselsdag og en valgt dato. Eller når du ringer familie og venner, er det mulig å sende “Emotion Icons” i tilknytning til GSM tekstmeldinger (SMS), i følge pressemelding fra Philips.

Sende ikoner
Disse ikoner som sendes sammen med tekstmeldinger akkurat som e-postvedlegg, kan mottas av andre Savvy eiere, som skjermbaserte ikoner som overbringer hilsner i form av et ansikt med “smilende”, “morskt” eller “hjertelig” uttrykk. For eksempel kan du sende en personlig fødselsdagshilsen, og vedlegge en av Savvy ikonene som viser en bløtkake med stearinlys.

Savvy har også flere andre anvendelige og underholdende egenskaper, slik som kalkulator, stoppeklokke og vekkeklokke, som virker selv om telefonen er slått av.

Batteritider
Det slanke standard Slim batteriet gir en standby tid fra 130 til 250 timer og taletid fra 2 til 4 timer. Velger man det større Plus-batteriet, gir det en standby tid på 240 til 260 timer og 3 1/2 – 7 timer taletid.

Savvy veier 140 gram og har et volum på 133 cc (med standard Slim batteri).

Design og farger
Utformet med appell til den yngre målgruppe blant mobile telefonbrukere, har Savvy en moderne, trendy stil med behagelige, avrundede former som gjør det enkelt å holde den i hånden under bruk. Savvy er blitt nominert og valgt ut til å motta det tyske industriforums design pris.

Et utvalg på tre farger imøtekommer enhver smak: En profesjonell sort nyanse som alltid er stilren, mens for brukere som ønsker den mest aktuelle markante telefon, er Savvy også tilgjengelig i frisk gul og trendy grønn farge.

Annonse