Annonse


Ny norsk nettallianse

Dette melder New Media Science. Selskapet hevder at det er i dag få eller ingen selskaper i Norge som har kompetanse til å gi et komplett tilbud til store bedrifter som til fulle ønsker å utnytte de mulighetene Notes/Domino gir. Dette skal være bakgrunnen for at New Media Science og ConCrea har valgt å inngå et tett samarbeid.

Sikter mot store
– New Media Science og ConCrea vil sammen henvende seg til store bedrifter i Norge og Norden som krever både tung Internett- og Notes/Domino-kompetanse, sier markedsdirektør Olav Folkestad i New Media Science.

– Grensen mellom Notesbaserte løsninger, og Internett er i ferd med å bli visket helt ut. Den nye versjonen av Notes (R5) har egenskaper som åpner for nye løsninger for våre kunder, hvor Internett som medium vil stå svært sentralt, sier adm. direktør Bjørn Nordby i Lotus Norge.

Partnerne
ConCrea er med sine 95 ansatte Nordens største kompetansehus på Lotus Domino og tilhørende løsninger. Lotus-selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

New Media Science er blant Norges største Internett rådgivnings og utviklingsselskap. Nettuviklingsselskapet har over 80 ansatte. New Media Science inngår i Nordic NetPartners, som er Nordens største Internett-allianse med over 320 ansatte representert i alle de nordiske landene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse