Annonse


Dataflause for Ericssson

Klokken 13.00 i dag var det mange surfere som logget seg på hjemmesiden til Ericsson, i vente av resultatene som skulle lanseres. Den svenske datagiganten sparte ikke på konfekten. Ikke bare skulle tallene komme på nett, men hele pressekonferansen skulle overføres live, via webcast kl 1330.

For stor trafikk
Imidlertid ble det for stor trafikk, og folk kom ikke inn på siden.

– Det er beklagelig, vi skal ta lærdom av feilen sier Norman til ITavisen.

Er det ikke litt lite tillitsvekkende når en IT bedrifts ikke en gang klarer å lage solide løsninger til eget bruk?

– Jo, det er jo slike ting vi egentlig skal hjelpe andre med, innrømmer Norman.

Webcast
I følge Ericsson fikk de nok av henvendelser fra frustrerte surfere som verken fikk tall eller Tv-overføring på dataskjermen. Selv om den tekniske biten av kringkastingstjenesten fungerte, kom ikke folk inn på Ericssons hjemmeside, slik at mange ble snytt for opplevelsen.

Ericsson opplyser at interesserte surfere kan snart se reprisen av pressekonferansen – som videoklipp.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse