Bull -logo

Annonse


Bull med mobil og Java

Bull -logoAvtalen inkluderer SIM-kort, OTA-servere og integrerte tjenester. Denne avtalen gir kundene til AU-System Mobile tilgang til Bulls omfattende knowhow, i følge en pressemelding fra Bull.

Nye mobiltjenester
AviSIM OTA tillater at informasjon og abonnementstjenester lastes ned på GSM-kundens SIM-kort.

For eksempel kan en hel liste telefonnummer lastes ned via Internett. Til og med små programmer kan lastes ned på SIM-kortet, slik at operatører kan tilby avanserte tjenester – som banktjenester og via GSM-telefoner.

SIM ROCK’n Tree Card, som er tilgjengelig i første kvartal 1999, er det første fullt ut Java-kompatible multiapplikasjonskortet. Dette kortet inkluderer en rekke nye funksjoner og bruksområder, som for eksempel betalingstjenester.

Avtale
Avtalen gjelder både systemintegrering, hvor Bull er rangert som den tredje største i Europa, og når det gjelder sikre mikroprosessorkort, hvor uavhengige organer har tildelt Bulls smartkort den høyeste sikkerhetsklassifiseringen som hittil er oppnådd.

Ifølge vilkårene vil Bull distribuere AviSIM OTA (over-the-air) servere på verdensbasis gjennom sin avdeling for integrasjonstjenester (Integration Services Division), ved å integrere dette produktet i sin GSM-løsning.

Samtidig vil AU-System Mobile sikre kompatibiliteten til Bulls mikroprosessorkort SIM ROCK’n Com og SIM ROCK’n Tree. Avtalen omfatter også AviSIM Prepaid – en løsning for forhåndsbetaling.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse