Arkiv

Annonse


Telenor mister Herbern

ArkivI en pressemelding fra Telenor heter det at Stig M. Herbern har sagt opp sin stilling i Telenor Mobil for å begynne i selskapet Innovation Strategic Consulting AS.

Mistet makt
Etter det ITavisen erfarer henger Herberns oppsigelse nøye sammen med de siste store omstruktureringene i konsernet i november i fjor, da mobildirektøren mistet en del innflytelse.

Blant annet skulle ikke lenger viseadm. direktør Jo Lunder i Telenor Mobil rapportere til Herbern, men til visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas.

I pressemeldingen fra Telenor heter det imidlertid at “Herbern begrunner sin avgang med at han etter mange spennende og hektiske år i Telenor, ønsker å benytte sin bredde av kunnskap og kompetanse innenfor nye områder”.

Hermansen beklager
– Jeg beklager at Herbern forlater Telenor. Han har vist stor dyktighet på ulike områder i konsernet, og jeg ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier konsernsjef Tormod Hermansen i den samme pressemeldingen.

Prosessen for å finne en ny leder for Telenor Mobil AS er allerede igangsatt, og Herbern vil fungere i stillingen frem til lederskiftet sommeren 1999.

Stig M. Herbern (41) har vært administrerende direktør for Telenor Mobil siden mai 1996 og har det siste året også vært administrerende direktør for Telenor Privat. Han kom til Telenor i 1993 som administrerende direktør for Telenor Media.