Annonse


Quake II likevel til Mac

En programmerergruppe kalt Omni Group har i de siste månedene oversatt Quake II til Macintosh.

Litt for tidlig?
Men, det er naturligvis en hake ved dette, og det er at oversettelsen av Quake II kun virker på MacOS X Server operativsystem (tidligereRhapsody), et operativsystem fra Apple Computer, som førstforventes lansert i starten av 1999.

Mangler OpenGL
En av årsakene til ID Software sin beslutning om ikke å lage en offisiell oversettelse av Quake II til Macintosh, er at MacOS ikke inneholder support for OpenGL.

Dette holder nå på å bli rettet på, da Apples egne utviklere arbeider med å tilføye støtte for OpenGL i fremtidige MacOS. Slik kan vi kanskje forvente at ID Software utgir Quake III til Macintosh, som er under utvikling for tiden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse