Annonse


Årets nettverksbedrift

Samtidig er bunnlinjen forbedret kraftig. Sannsynligvis vil bedriften nå et resultat før skatt på 4-5 millioner kroner. Selv om brukertesten av andre årsaker ikke er foretatt, tyder alt på at UMI har greid kjempeleveransen til det nye Rikshospitalet bedre enn de fleste hadde forventet.

Utfordrerne
Nå er det flere kommunikasjonsbedrifter som har gjort det godt i 1998. Første utfordrer er utvilsomt Merkantildata Kommunikasjon, med både størst vekst og best lønnsomhet i konsernet.

Den andre er Datametrix som har en tilsvarende vekst som UMI, men sannsynligvis et svakere bunnlinjeresultat.

Imponerende
Adm.dir. Trond Eriksen og markedsdirektør Dag Schønning-Olsen har frontet UMI flott siste året. Det står respekt i å overta etter en gammel ringrev som Håkon Ulltveit-Moe og greie så flotte resultater.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse