Annonse


Telepost får 40,5 millioner

Telepost kan altså glede seg over de snaut 41 millioner kronene som er på vei inn i selskapet. Emisjonen mot eksisterende eiere ble fulltegnet, og en beskjed om dette skal nå sendes ut til eierne.

Senter for kommunikasjon
Telepost har et system som gjør det mulig å behandle telefonbeskjeder, fakser og e-post gjennom en eneste innboks. Denne boksen er tilgjengelig fra en hvilken som helst PC eller tastafon.

Tjenesten er webbasert. Du kan også arrangere et telefonmøte med noen museklikk – Telepost er altså et kommunikasjonssenter.

– Det stemmer at emisjonen er fulltegnet, og at disse pengene er hentet inn til selskapet Telepost Holding, sier Lars Hofstad som er Europa-sjef i Telepost.

Annonse
Flere på gang
Samtidig med at det ble jobbet med en rettet emisjon har Merrill Lynch i New York jobbet med en annen emisjon. Målgruppen er europeiske og amerikanske investorer. Telepost er primært på jakt etter utenforstående investorer, men utelukker ikke at nåværende eiere blir med.

I beste fall kan denne emisjonen skaffe 25 millioner dollar, eller 184,5 millioner kroner. Om alt går som det skal, er disse pengene på plass i månedsskiftet desember/januar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse