Annonse


Data endret pavens liv

Overhodet for den katolske kirken besøkte det prestisjetunge private universitetet Luiss tirsdag. En av grunnene til besøket var at institusjonene har samlet inn datamaskiner som skal gis i gave til afrikanske land.

Besøk paven
I forbindelse med gaven kommenterte den 78-år gamle paven kort og uventet hvordan datamaskinene har innvirkning på dagens samfunn. Men han innrømmer at han stadig foretrekker å skrive sine taler for hånd på polsk, og få hjelpere til å oversette dem.

Vatikanet har også en godt besøkt hjemmeside, melder Reuters, som videre kommenterer at uansett om paven liker det eller ikke, så ender alle hans ytringer og taler opp på Internett like raskt som en bønn når til himmelen.

Her kan du besøke paven: www.vatican.va

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse