Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telias mobilsjef til Sense

OSLO: Telias mobilsjef, Arnfin Thomasrud (bildet), har akseptert en lederstilling i Sense Communications. Arnfin Thomasrud er mannen som til nå har hatt hovedansvaret for å planlegge Telias eventuelle mobiloperasjon i Norge.

Thomasrud2.gif
Det er styreformann Trygve Tambustuen i Sense som opplyser dette til ITavisen. Arnfin Thomasrud, som fratrådte sin stilling fra og med fredag i forrige uke, bekrefter jobbskiftet.

Ville jobbe mobil
Hva var årsaken til at du sluttet i Telia?

– Når Telia tok beslutningen om å legge sitt mobilprosjekt på is, tok jeg raskt en beslutning om å se meg om etter noe annet. Det (red. anm.: mobilprosjektet) var jo derfor jeg var i Telia. Så dukket tilbudet fra Sense opp, sier Thomasrud til ITavisen.

Før stillingen som prosjektdirektør i Telia ledet ArnfinThomasrud sivilavdelingen i Teleplan – landets største konsulentfirma innen tele. Thomasrud er kjent som en av mobilekspertene i Norge og han vil utvilsomt bety en betydelig styrking av mobilsatsingen for Sense.

Dårlig signal for Telia
Det er ikke så lite illustrerende at Thomasrud med sitt jobbskifte åpenbart har større tro på Sense på et tidspunkt da det både er usikkert om Sense-vedtaket i Post- og Teletilsynet blir stående og om Sense makter å finansiere sin milliardoperasjon.

Telias mobilprosjekt har benyttet seg av en del svenske medarbeider fra morselskapet. Etter det ITavisen erfarer kan disse med letthet vende tilbake til jobbene sine i hjemlandet. det er foreløpig usikkert om flere vil slutte i Telias mobilprosjekt som følge av utsettelsen og Thomasruds avgang.

Stikkord: Mobil