Red Hat Linux 5.2

Annonse


Populær Linux oppdatert

Red Hat Linux 5.2Som alltid er det støtte for mer maskinvare, spesielt nyere PC- og lydkort. Standardkjerne er 2.0.36, mot 2.0.35 i versjon 5.1.

I den senere tid har mange store kommersielle programvareleverandører omfavnet gratis-operativsystemet som kjører fletta av mange kommersielle operativsystemer, både når det gjelder pris, ytelse og stabilitet.

Stor interesse
Blant selskapene som i 1998 har samarbeidet tett med bl.a. Red Hat for å konvertere sine programmer til Linux finner vi Oracle, Cygnus, Informix, Corel, Sybase og Netscape. Et stort spørsmål er når Microsoft skal våkne og ta denne trusselen – eller muligheten – på alvor.

Fremdeles er ikke installasjon og oppsett av Linux noe som alle og enhver vil få til, men den økende oppmerksomheten rundt operativsystemet tvinger frem stadig mer brukervennlige installsjons- og instillingsrutiner.

Du kan laste ned Red Hat Linux 5.2 på ftp://sunsite.uio.no/pub/unix/linux/redhat/.
Red Hats hjemmesider finner du på www.redhat.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse