Annonse


På nett med ett Click

Tjenesten skal rettes mot private nettbrukere, og skal gjøre det enklere å koble seg opp mot nettet. Snart kan tjenesten bli lansert i Norge også.

Kommer til Skandinavia
– Ja, vi har planer for hele Skandinavia. Men når det vil bli noe av, er vanskelig å si. Kanskje om et halvt år eller ett. Men jeg kan si så mye som at vi snakker med en del aktører, sier Ulrika Westin på Yahoo!s kontor i Stockholm til ITavisen.

Uten abonnement
Samarbeidet mellom Yahoo! Og British Telecom gjør at brukerne får direkte oppkobling til Internett – uten at brukerne trenger noe abonnement. Brukeren som vil på nett kobles direkte til Yahoo! UK & Irland ved å klikke på et ikon på maskinen sin.

Ved å klikke på ikonet ringer modemet opp Yahoo! Clicks telefonnummer, som deretter fører brukeren til Yahoo! UK eller Irlands portal.

Tjenesten vil bli lansert 30. november.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse