Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Microsoft støtter QuickTime

TELEGRAM: Microsoft sender ut en ”fiks” til Apples multimediaprogram QuickTime. Sist uke ble selskapet anklaget for å ha sabotert dette programmet.

Apples visepresident Avadis Tevanian hevdet at Microsoft bevisst hadde ordnet det slik at QuickTime ga feilmeldinger når det ble brukt under Windows. Beskyldningene ble satt fram i en betenkning, og ble gjentatt i retten. Tevanian sa også at Microsoft ønsket at Apple skulle stoppe utviklingen av QuickTime.

Skader kundene
Fra Microsofts side svares det at årsaken til feilmeldingene var dårlig programmering fra Apple.

– Apple skyter fra hofta med sine beskyldninger, og når de forsøker å rette skylden for egne feil på Microsoft i retten, så skader dette hele bransjen, samtidig som skader våre felles kunder, sier Tod Nielsen til nettavisen Nando Times. Nielsen leder Microsofts avdeling for kontakt med utviklere.