Annonse


Ericsson revolusjonerer

Selskapets nye Windows-baserte produkt, kalt CG 1000, gjør det mulig å få tilgang til alle data som er lagret på PC-en ved kun å benytte en trådløs telefon eller en mobiltelefon. Ifølge Ericsson tar det kun 15 minutter å installere programmet, og dermed er man i gang.

Imponerende saker
Telecom Revy fikk demonstrert produktet under en pressekonferanse i London, og ble imponert over funksjonaliteten og brukervennligheten.

CG 1000 vil koste fra 6.500 kroner, inkludert ett håndsett. Ekstra DECT-telefoner vil komme på om lag 1.000 kroner per stykk.

Annonse
Lærer norsk
Foreløpig leser agenten kun engelsk, fransk og tysk, men det vil ikke være noen problemer å lære den nye språk. CG 1000 vil lanseres i Storbritannia, Frankrike og Tyskland i løpet av kort tid, og sannsynligvis kommer den til det norske markedet i løpet av første halvår neste år.

CG 1000 vil sannsynligvis bli solgt der det i dag omsettes mobiltelefoner. Startprisen er da heller ikke høyere enn hva en mobiltelefon i det øvre prissjiktet koster.

I norske hjem?
Til den lille basestasjonen som følger med, kan det knyttes opp til 10 håndsett og to telefonlinjer. Faksmaksiner ol. kan også tilknyttes basestasjonen.

Produktets lave pris og brukervennlighet gjør at Telecom Revy ikke ser bort fra at dette eller lignende produkter kan bli vanlige i norske hjem i løpet av få år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse