Annonse


Telenor-ansatte får data

Avtalen blir en av de største i sitt slag i Norge, og har en ramme på 140 millioner kroner. Og enkelte ansatte kan feire julaften på forskudd. De første 500 maskinene blir nemlig levert før treet skal pyntes.

Opplæring
– Bakgrunnen for beslutningen om å tilby PC til ansatte er ønsket om å høyne kompetansenivået i Telenor innen området informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT), sier Telenors konsernsjef Tormod Hermansen i en pressemelding.

Kort sagt mener han at de ansatte lærer mer om data og kommunikasjon hvis de har maskiner hjemme.

Billige maskin
Enten må de ansatte betale en egenandel på 150-200 kroner måneden for løsningen. Da får de ny PC, programvare, lisenser, tre år abonnement på Internett, opplæringsprogrammer og brukerstøtte. Beløpet varierer etter utstyrsbehov.

Annonse


Alternativet er en brukt pc. Da må de ansatte ut med et engangsbeløp på 990 kroner. Dersom de har ISDN, faller denne egenandelen bort.

Godsaker
Avtalen gir folket siste utgave av IBM 400 mhz Aptiva med CD-ROM/DVD-spiller, Canon fargeskriver og ISDN-linje.

Det er Telenor Bedrift som skal ha ansvaret for avtalen på vegne av Telenor-konsernet.