Annonse


Surf på nett uten Plug-Ins

Emblaze er på Internet World 98 i New York med følgende motto: ”Plug-In’s sucks!” Hvis vi forsøker å oversette det på en hyggelig måte, betyr det vel noe sånn som at Plug-Ins ikke er spesielt morsomt. De engelskspråklige greier seg vel på egenhånd…

Raskt og hurtig
Men saken er at Emblaze lanserer en rekke programmer som gjør sidene dine interaktive uten at personen som surfer hjemmesiden trenger noe ekstra programmer i det hele tatt.

Man kan redusere størrelsen på bilder, lage spennende løsninger med lyd og bildet, samt lage videoer som vises i høykvalitet. Og det selv om man bare sitter med en 28.8-forbindelse til nettet.

Annonse
3.0 og oppover
Emblaze Video Pro er kompatibel med de fleste HTML-editorer og videoene kan sees av alle med en rimelig grei browser. Vi snakker om versjoner av Navigator og Explorer fra 3.0 og oppover. Det kreves ingen programmering, og programmet gir til og med mulighet for redigering.

Emblaze Audio hevder å kunne tilby broadcast-kvalitet på lydfilene du legger på sidene dine, bare ved enkel konvertering. Og igjen uten at du trenger spesiell serverprogramvare, eller at surferen trenger Plug-Ins. Emblaze hevder faktisk at man hører lyden flott selv med 14.4-forbindelse (finnes de?).

Begge de nevnte programmene fra Emblaze baserer seg på komprimering for å få til dette uten Plug-Ins.

Men det er mer
Men Emblaze gir seg ikke med det. Web Charger er et program som kan redusere filstørrelsen på JPG-bilder med opptil 400 prosent. Og det er ikke snaut.

Og som om ikke det er nok: Programmet Hot Spots lar deg lage en webside med lyder og bilder i løpet av få minutter. For eksempel kan bildene lastes med lyd, slik at en hund bjeffer om du drar musen over snuten på den.

Du kan laste inn egne bilder i programmet, og deretter kan du merke av opp til 50 felter der man får dynamisk aktivitet når musen beveger seg over området.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse