Bosch738

Annonse


Verdenstelefonen virker

Bosch738

Den første testen fikk telefonen allerede på Newark flyplass, som ligger et greit stykke utenfor New York – i New Jersey, for å være ærlig. Og da telefonen ble slått på, tok det ikke mange sekundene før den fikk kontakt med Omnipoint, som er leverandøren norske selskaper samarbeider med her borte.

Lite pen, men den fungerer
Bosch “Worldphone” er strengt tatt ikke pen. Den ser litt 70-tall ut, men siden den fungerer meget bra kan vi se gjennom fingrene med dette. Det tok ikke lang tid før telefonen fikk kontakt med nettet, og den mistet heller ikke kontakten – ikke før denne saken ble skrevet i alle fall.

“Worldphone” opererer på 1900-frekvensen, og kort sagt betyr det at du ikke kan ta med deg din vanlige GSM til New York. De har GSM-nett, men det opererer på en annen frekvens enn i Norge, så du må ha med deg en annen telefon, eller leie. Og det er her tanken om Bosch “World Phone” kommer inn. Den kan takle flere bånd, og da altså brukes flere steder i verden.

Annonse
NetCom hos Telenor
Saken du nå leser er sendt over til Norge med NetCom-abonnement, via en Telenor-konto, og oppkoblingen gikk veldig greit. Det eneste som kan være litt negativt med telefonen, er at menyene er lite klare.

Oppkobling og alt annet er greit, men selvsagt er overføringshastigheten vanvittig treg. Vi snakker fortsatt om 9600.

Dette kan man selvsagt leve med, ettersom det viktigste er å komme i kontakt med folk. Og når det ikke gjelder dataoverføring: At folk kan komme i kontakt med deg.

Bedre enn i Oslo
Konklusjonen etter noen timers bruk, er at den fungerer etter mønsteret den er laget for. Bosch “World Phone” virker like bra i New York som en 8110 i Oslo sentrum.

Om ikke bedre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse