Annonse


Flystreik ødela konferanse

Flystreik eller ikke, til Kristiansand skulle de, alle de mer enn 200 e-verksansatte som hadde meldt seg på bransjens telematikkonferanse. Stor oppfinnsomhet satte derfor sitt preg på utsendingenes reisemåte.

Fram og tilbake, er ….
De ivrigste hadde tatt SAS til Danmark, og danskebåten tilbake til Kristiansand. Resultatet var at nesten 50 deltagere ikke var på plass da konferansen startet i dag morges.

Oppfinnsomheten, eller var det iveren, var ikke like stor hos alle foredragsholderne.

Verken Hans Erik Karsten i Telenor Nett, Nils P. Tetlie i Telia eller Tor Erik Aune i NetCom hadde funnet alternative reisemåter. Dette medførte at den varslede konfrontasjonen mellom energileverandører og teleoperatører om hva teleoperatørene kan bidra med i et eventuelt framtidig samarbeid, måtte utgå.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse